Szarvasi kávéfőző 2 személyes, porcelán 'Édes Kettes'

Szarvasi kávéfőző 2 személyes, porcelán 'Édes Kettes'
Szarvasi kávéfőző 2 személyes, porcelán 'Édes Kettes'
Szarvasi kávéfőző 2 személyes, porcelán 'Édes Kettes'
Szarvasi kávéfőző 2 személyes, porcelán 'Édes Kettes'
Szarvasi kávéfőző 2 személyes, porcelán 'Édes Kettes'
-10%
6 990 Ft
RRP: 7 790 Ft Ez a beszállító által ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Kezdete: 2024.05.10   A készlet erejéig!
Választható típusok:
Választható fajták:
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez

"Súlyos" érvek a hagyományos kávéfőzők mellett. Mitől lesz egy kávé olyan finom, melyet egy olasz is élvezettel iszik meg?
Egy csésze kávé igazán csak akkor élvezhető, ha elkészítése során a főzési idő hossza és a főzés hőmérséklete megfelelő. Kutatások szerint az ideális főzési hőmérséklet 90-96 fok között van. A megfelelő főzési hőmérséklet elősegíti, hogy a kávé a lehetőség szerint leginkább megőrizze aromáját, valamint ízének maximális érvényesülése biztosítva legyen. Ahhoz, hogy a hagyományos kávéfőzőkkel ezt a főzési hőmérsékletet elérjük, a kávéfőzőgépnek nagy tömeggel kell rendelkeznie. A kis tömegű kávéfőzők és számos elektromos kávéfőzőgép is, a kedvezőtlen hőeloszlás miatt, alacsonyabb hőmérsékletű vizet nyom át a kávén. A lefőzött kávé hamar kihűl, elveszti élvezeti értékét. A nehezebb kávéfőzők lassabban melegszenek át, így a bennük lévő víznek van ideje elérni a megfelelő főzési hőfokot. Lefőzés után tovább tartják a kávét az optimális 60 fok körüli hőmérsékleten.

A lefőzés idejének hossza is meghatározó szerepet játszik a maximális íz és a kiegyensúlyozott aroma elérésében. Sem a túl sokáig, sem a túl gyorsan főzött kávé nem lesz igazán élvezhető.

Természetesen a jó végeredményhez megfelelő alapanyag is szükséges, mely a jó minőségű, közepesen durvára őrölt kávé.

Az ÉDESKETTES kávéfőző tervezésénél a fentieket a legmesszebbmenőkig figyelembe vettük. Nagy tömege biztosítja a megfelelő főzési hőmérsékletet, egyedi tölcsérkialakítása optimális víz-gőz keveréket nyom a kávén keresztül. A kávé krémesen gőzölögve jut a felső részbe, ahol hőmérsékletét tovább megőrzi.

Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek

Tulajdonságok:
- Anyaga:
 fém, porcelán

- Mérete: 20 cm magas; 15cm széles füllel, átmérője: 5 cm
- Doboz mérete: 16,5 x 12 x 9,5cm
- Bruttó súlya: 800 g
- Nettó súlya: 750 g


Eredeti Szarvasi kávéfőző


Használható:
 gáz-, elektromos-, kerámialapos tűzhelyen


Tisztítása:
 semleges folyékony mosogatószerrel mossa el. Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát. Első használat előtt tisztítsa ki hideg vízzel a kávéfőzőt. Először készítsen egy vagy két kávéfőzőnyi kávét, ezeket öntse ki. Tiszta víz és szódabikarbóna használata javasolt.


Általánosan a szállítási idő 2-8 munkanapon belül történik, de terméktől függően változhat. A szállítási költség 1290,-Ft - tól.

 

Adatok
Választható típusok
2 személyes
Választható fajták
Fatima
Tömeg
800 g/db