Perfect Home Tésztagép óriás 260 mm

Perfect Home Tésztagép óriás 260 mm
Perfect Home Tésztagép óriás 260 mm
Perfect Home Tésztagép óriás 260 mm
Perfect Home Tésztagép óriás 260 mm
Perfect Home Tésztagép óriás 260 mm
Perfect Home Tésztagép óriás 260 mm
Perfect Home Tésztagép óriás 260 mm
-10%
18 190 Ft
RRP: 20 190 Ft Ez a beszállító által ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Kezdete: 2024.05.10   A készlet erejéig!
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez

A házi tészta isteni, de ma már különlegességnek számít, mert az emberek zöme ritkán vesződik vele, hogy saját készítésű tésztát rakjon a levesekbe, illetve egyéb ételekbe.

Ez valahol érthető, hiszen a boltban óriási a tésztakínálat, nyilvánvaló, hogy sokkal egyszerűbb megvenni, mint összegyúrni és kiszaggatni.

Aki azonban mégis vállalkozik rá, garantáltan bezsebelhet érte némi elismerést.

Ha szeretnénk a házi tészta készítését megkönnyíteni magunknak, érdemes lehet beruházni egy tésztagépre, ami a művelet leginkább időigényes részeit elvégzi helyettünk – jó, ez így nem feltétlenül igaz, de legalábbis jelentősen megrövidítheti a munkát.

A tésztagép nyújtja helyettünk a tésztát, de ami ennél is jobb, az az, hogy szaggatja.

Ez különösen értékes tulajdonság abban az esetben, ha például cérnametéltet szeretnénk készíteni: nagyjából lehetetlen kézzel olyan vékony darabokat gyártani.

Alkalmas még a gép lasagne készítésére is, mert nagy, összefüggő, vékonyra nyújtott tésztalapokat is tud gyártani, valamint a mérete is megfelelő hozzá.

Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek

Tulajdonságok:
-Anyaga: rozsdamentes acél, öntött alumínium, műanyag
-Tartalma: 1 db tésztagép, 1 db vágó egység, 1 db hajtókar, 1 db rögzítő
-Mérete: 18 cm magas, 31,5 cm széles a hajtókar nélkül, 47 cm széles a hajtókarral együtt, 25,2 cm széles a tésztanyújtó része
-Doboz mérete: 32,5*15,8*20 cm
-Használata: A tésztagépet a munkafelületre kell rögzíteni. Majd elkezdhetjük a tésztát nyújtani a következőképpen: a tésztát felülről igazítsuk a sima hengerek közé, miközben a hajtókart lassan tekerjük. A nyújtott tészta vágásához helyezzük fel a vágó egységet a gépre. Majd a kinyújtott tésztát igazítsuk a vágóhengerek valamelyike közé, és lassan tekerjük a kart.
-Tisztítása: Használat után a tésztagépet a termék dobozában mellékelt szétszerelési útmutató szerint szét kell szedni. Majd elmosni és megszárítani. Utána ismételten összeszerelhető.
-Használható: cérnametélt, lasagne készítésére


Általánosan a szállítási idő 2-8 munkanapon belül történik, de terméktől függően változhat. A szállítási költség 1290,-Ft - tól.

 

Adatok
Tömeg
4,42 kg/db