Rhütten defektjavító 300 ml

Rhütten defektjavító 300 ml
Rhütten defektjavító 300 ml
-10%
1 790 Ft
RRP: 2 000 Ft Ez a beszállító által ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Kezdete: 2024.05.10   A készlet erejéig!
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Felfúj és javít mindenféle gumiabroncsot, belsővel vagy anélkül. Összetétele lehetővé teszi minden apró lyuk végleges javítását.

Használati utasítás: ha lehetséges, távolítsa el a szúrást okozó tárgyat, és forgassa a kereket úgy, hogy a szelep a gumiabroncs legfelső pontján legyen. Rázza fel a tartályt; ha nagyon hideg, melegítse fel a jármű fűtésrendszeréből származó meleg levegővel, vagy kézzel; rögzítse a csatlakozót a szelephez; szakítsa le a zárat, és miközben egyenesen tartja a tartályt, nyomja le a permetező fúvókát, amíg a gumiabroncs teljesen fel nem fújódik vagy a készítmény el nem fogy.

Válasszuk le a tartályt, és azonnal vezessünk a járművel 15-20 km-t, még akkor is, ha a gumiabroncs még mindig leeresztettnek tűnik, ügyelve az óvatos, maximum 100 km/órás sebességre, hogy a készítmény stabilizálódjon. A lehető leghamarabb ellenőrizze a gumiabroncs nyomását. Javasoljuk, hogy a gumiabroncsba bevitt hajtógázt néhány napon belül levegővel cserélje le, és minden folyékony maradékot távolítson el.

 

Felhívjuk figyelmét: ha a tartály nagyon hideg, akkor a termék adagolása és hatékonysága korlátozott. A gumiabroncs felmelegedése a jármű használata során elősegíti a Quicö hatását, hozzájárulva a gumiabroncs nyomásának emeléséhez. Ne tegye ki a tartályt közvetlen napfénynek, és ne hagyja a kesztyűtartóban. Tárolja zárt tárolóban vagy ruhába csomagolva, hogy megakadályozza a termék véletlenszerű kijutását vagy permetezését.

Ajánlom
Kérdés a termékről
Adatok
Tömeg
300 g/db