Rhütten műszerfaltisztító és ápoló 600 ml

Rhütten műszerfaltisztító és ápoló 600 ml
Rhütten műszerfaltisztító és ápoló 600 ml
-15%
1 790 Ft
RRP: 2 100 Ft Ez a beszállító által ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Kezdete: 2024.05.10   A készlet erejéig!
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez

A készítmény tisztít és fényez minden gumi és műbőr műszerfalat. Élénkíti a színeket és visszaadja a felületek eredeti megjelenését. Antisztatikus védelmet nyújt és megelőzi a felületek UV-sugárzás hatására bekövetkező öregedését. Használható táskákon, bőröndökön, csizmákon, csomagtartó bokszokon és hajózási felszereléseken.

Használati utasítás: Használat előtt alaposan rázzuk fel a palackot, majd körülbelül 30 cm távolságból permetezzük egyenletesen a készítményt a felületre (ne vigyünk fel túl nagy mennyiséget, a lecseppenés elkerülése érdekében), hagyjuk hatni / száradni 2-3 percig, majd töröljük le puha ruhával.

Téli időszakban némileg növeljük meg a várakozási időt. A számos különböző alkalmazási terület miatt javasoljuk a készítmény kipróbálását egy kisebb, nem látható felületen. Ne használjuk kijelzőkön és képernyőkön, illetve kormánykeréken, pedálokon, és olyan alkatrészeken, ahol fontos a biztonságos tapadás. A légzsákhoz tartozó felületek tisztításakor vegyük figyelembe a gyártó utasításait.

Antisztatikus hatás 

UV-védelem

Ajánlom
Kérdés a termékről
Adatok
Tömeg
600 g/db